Yaw yazmiyim diyorum da sadece suna cevap vermek istedim. İlk övgü ARTIK HASTANELERDE SIRA BEKLEMIYORUZ!
arkadas bunu yapan teknolojidir sectiklerimiz degil.
Bugun sadece 1 lise ogrencisi bile bu randevu sistemini basit bir sekilde kodlayabilir. Saglik sistemimiz iyi diyene sonuna kadar hak veririm. Ama nerdeyse gunes onlarin sayesinde doguyormus gibi tapanlari anlamiyorum bir turlu.

Ikinci ovgu YOLLAR KOPRULER.
kac kere gittiniz bilmem sahsen 1 kere izmire gittim,
Osmangazi ile beraber yanlis hatirlamiyosam 350-400 lira gitti.
Ne kazandim 1.5 - 2 saat. Ben sahsen 2 saatte o parayi kazanmiyorm o yuzden birdaha tercih etmem. Zaten yolda karsilastigim arac sayisi oldukca azdi.

Ayrica benim parasini vererek hem de bu kadar yuksek bir ucreti odeyerek gectigim yoldan prim yapilmasi bana acayip sacma geliyor. Vergilerle yapiliyor, baskalarina yaptiriliyor, ozellestiriliyor gibi konulara hic girmiycem ama keske vergilerimizle yapilsaydi be. En azindan nereye harcandigini gormus olurduk.

Siz hic birine is yapip parasini alip sonra da sanki hayrina vermissiniz gibi kendinizi ovdunuz mu? Bir yazilim yapin, aylik lisansla kullanim hakki verin, her ay ucretleri toplayin, sonrada her kullaniciniza zirt pirt kendinizi ovun... adam demez mi parasini veriyoruz arkadas..