güzel kardeşim 35 yıl önce istanbulda yine maske ile dolaşırdı insanlar , virüsten dolayı değil hava kirliliği çöp kokusu, gazeteler maske verirdi magazin eki yerine , hastaneye gitmek için sabah 5:30'da sıra alırdın , şimdi telefon açıyorsun gününde saatinde sıran belli , A takımı diye bir program vardı , aileleri rehin kalan hasta yakınları oraya çıkardı.Uçakları sadece gökyüzünde izlerdin , binmek bi yana yakından görmek lükstü. Tüm kurumlarda para vermeden ikametgah bile alamazdın , şimdi internetten dedenin soy ağacını bile bulabiliceğin sistemler geliştirdiler tek tıkla herşeyini alıyorsun.Sayamayacağım okadar şey varki , yani biraz insanları kötülerken yapılan şeyleride görün biraz öyle herşeyi toz bembe görmeyin , ben sizin babanızın diyip tüm sülalesine bankaları hortumlatan , macaristanda devletin hazinesinden alınan para ile kumar oynayan devlet büyüklerimiz oldu.Demoktarik bir ülkedeyiz yok sen akpelisin ne demek ? Akp'yi tutanlar bu ülkenin insanı değilmi sen kimsinki onları ayrıştırıyorsun , demokratik bir ülke istersem muz partisine veririm sende ağzını açamazsın nasıl ben senin hangi partiye oy verdiğini yargılayamazsın. ( 79 olcak yanlış girilmiş üye olurken )
1- Havayı kirletmek için Sözen özel bir çalışmamı yapıyordu?
2- Gazeteler değil bir gazete neden hangi süreçte maske dağıttı işçi grevlerinin arttığı süreçte mi? (Şuan AKP ye bağlı bir belediyede grev yapılabilinir mi?)
3- Şuan hastanelerin durumunu biliyor musun? Randevu gününde gittin en kötü bir film için kaç gün bekleniyor hiç yaşadın mı bu tür şeyleri?
4- Şuan hastanede insanlar kalmıyor ama kaç milyon insanın sigorta prim bagkur ıvırzıvır borcuvar biliyor musun?
5- Şuan hala ben THY ye fiyatlarından dolayı binemiyorum iyiki Pegasus var!
6- Soyağacı gerçekten büyük gelişme Avrupa'da insanlar soy analizi yapıp 1000 yıl önceki soyunu buluyor!
7- Yılmaz'ın oğlu macaristanda kumar oynuyorken Milli Piyango'da açık açık tüm ülke yasal olarak kumar oynuyor!
8- Ülkede demokrasi var!
Ve son olarak artık sorun AKP'nin onu yapıp bunu yapmadığı değil insanlar aç. Çok basit bir mantıkla asgari ücretle çalışan birisinin ömrünü rahat bir şekilde sürdürebilmesi mümkün değil.