allwaySgood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden nasıl mantık yürütüyorsunuz anlamış değilim ,uzaydanmı geldi bu teknoloji ? kendi yazılımlarını üretmeye başladın kendi makinelerini , savunma sağlık alanlarında yapılan okadar gelişmeyi , uzaylılarmı getirdi ? Sizin mantığınız yapılan tüm kötü şeyleri AKP yaptı yapılan iyi şeyler zaten teknoloji gelişti diye yorumluyorsunuz.
ya şimdi ağır konusucam ayıp olacak . ne üretiyosun dayıcım , harbiden bir şey üretiyor olsaydın zaten coktan dünyaya satar zengin olurdun. 2 tank ürettiniz diye dünyanın tribine giriyorsunuz anlamıyorum. millet uzaya gidip menzilden geçen göktaşlarından mining yapma planı yapıyor hala 2 tankın muhabbeti dönüyor. keşke birşey üretmeseydiniz hepsini yurt dısından alsaydık da ülkeyi toptan batırmasaydınız anasını satayım. sözde hayaller üreteceğiz diye ülkenin içine ettiniz , satmadığınız yerli ve milli bir şey kalmadı hala sözde bir şey üretiyorsunuz iması yaratıyorsunuz.

bu durumu savunuyor olmanız için ya inanılmaz bir para ilişkiniz var , ya vatan hainisiniz ya da gerçekten körsünüz. başka bir açıklama yapamıyorum. ilk 2 seceneğin olmadıgını umup sadece kör oldugunuzu düşünmek istiyorum.

ulan herşeyi geçtim ayasofyayı bile satmısınız be , ötesi var mı . bilmem kac yıllık gelirini isviçredeki bir şirkete vermişsiniz. daha über bir örnek var mı allah aşkına

rica ediyorum oturup bir düşünün , millet yıllardır sizin gibilere yalvarıyor bu devranın böyle dönmeyeceğini anlatmak için , sizden tek ricam bir oturup gerçekten herşeyi sorgulayın

82 milyon nufuslu ülkede bir ülkenin ekonomiden sorumlu bakanının o ülkenin başkanının damadı olmasını sorgulayın , yalnızca bunu sorgulasanız bile umarım bu size bir sürü kapı acar