TL birikimiz var ise nereye yatırım yapılmalıdır ? - dövize veya dövize endeksli bitcoin veya altına.

Dolar,Euro,Altın,Sterlin, Sanal Paralar veya da farklı para birimlerinden hangisine yatırım yapılmalıdır veya yatırım yapmak mantıklı mıdır?
- tek birine yatırmak bence mantıksız. Gördüğünüz risk oranına göre paylaştırıp sepet yapmak mantıklı. Bence %30 dolar %30 euro %30 altın %10 btc mantıklı mesela.

Dolar,Euro,Altın,Sterlin, Sanal Paralar daha ne kadar yükselmeye devam eder yada bu yükselişler ne zaman durur?
- buna net bir cevap verecek adam olsa zaten voleyi vurur gelip R10 a yazmaz ama altında 2300 dolara kadar bi yükseliş sonrasında düzeltme yani bir miktar düşüş bekliyorum ben şahaen

Ülke ekonomisi ne zaman düzelir ve düzelmesi mümkün müdür?
- çok daha kötü zamanlardan geçmiş bu ülke, yine düzelir elbette. Ama ne zaman diyince iş değişiyo, ülkedeki ekonomik durum bence ülke geneline yayılmış olan ahlaksızlığın, hak bilmezliğin bir sonucu. Bunu sadece ekonomi yönetimi, siyaset vs ye bağlamak yanlış. Siyasi parti, ideoloji vs ayırmadan söylüyorum, çok çok büyük bir çoğunluğunun 'imkanı ölçüsünde' çaldığı, hak yediği bir ülkede bugün ekonomi düzelse nolur, üç gün sonra yine batar.