anlayan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle Huwaei, Oppo, vb. markaların f/p ürünlerinin, kullanıcı beklentilerini umulmadık şekilde fazlasıyla karşılaması, Samsung un hiçbir işe yaramayan garanti ve yedek parça kazıkçılığından uzak durmayı öğretti. Şahsi görüşüm ve temennim burnu havada Samsung un çırpındıkça bu politikası yüzünden Nokia gibi batacağı yönünde. Not : Samsung kalitesini göz ardı etmiyorum ama müşterilerini yedek parça yönünden keriz yerine koyması kabul edilebilir değil. Samsung bana göre pişmanlıktır.

"Kanalınız hayırlı olsun bu arada"
teşekkürler çok güzel özetlemişsiniz. ben de eskiden samsung led tv kullanırken servis anlamında hayal kırıklığına uğrayıp bozulunca Sony tv almıştım. şu an ki döviz rakamları ile bizim artık aldığımız (ki bu fiyatlarla almak da zor) cihazların bozulmaması için dua etmemiz gerekiyor. özellikle Apple müşteri hizmetleri anlamında hala açık ara önde gibi. Vodafone müşteri hizmetleri de en azından müşteriye karşı kullandığı dil anlamında apple'ı örnek aldığına bir kaç gün önce şahit oldum.
Samsung'un bu modellerinin fiyat/performans olarak ne durumda olduğunu kullanmadan anlayamam ama videolarda görüldüğü ve teknik özelliklerine bakılınca iyi bir iş çıkardıklarını görüyorum. Avrupada insanlar 999 (euro) birim paraya telefon alırken biz 9.299 (tl) birim paraya almamız da üzücü. işimiz zor.