Hayırlı günler diliyorum herkese. Arefe günü oturduğum (normalde sık sık otururuz) arkadasimin testi bayramin 2. Günü pozitif çıkınca birkaç belirti varken durmadim direk hastanede aldim soluğu biraz belirtilerden şüphelenerek evde o gün ayrı odada kaldim izole ettim kendimi. Test sonucu da pozitif çıktı zaten. Bayramın 3. Gününden beri evde karantinadayim. İlk günlerde saglik bakanlığı sürekli aradı ama hep şu konuşma " Miraç bey iyi günler sağlık bakanlığından ariyoruz. Testiniz POZİTİF görünmekte geçmiş olsun, evinizde izole edin kendinizi. Ek olarak sistemdeki adresi teyit edelim " dediler ve kapattılar böyle 3-4 tane saglik bakanlığından arandım. İlacımı getirdiler bi kez. Karantinanin 2. Günü polis memuru aradı evi tarif ettim telefonla tamam gördüm sizi dedi polis memuru kapının önüne kadar geldiler ben içeri girerler sandım üstüm musait değildi degisirim diye iceri girdim polisler yok göz atıp kaçmışlar gibi😂😂 Evime bakmaya mi geldiniz 😂. Milleti arayip temas halinde olduklarini soruyolarmış sürekli irtibat halindeymişler. Acaba bendeki biraz daha düşük riskli mi kimse aramadı etmedi.. Ek olarak üstte belirttiğim gibi farkli numaradan aradilar kimisi 14 gun kal kimisi 22 gün dedi çelişkiye düştüm. Ve aile hekimi aradi rapor verin günlük felan dedi ona sorunca dedi ki 22 gün dur sonra çık teste gerek bile yok 22 gün sonra bu tamamen mi gidiyo anlayamadim. 14. Gün çıkıp test yaptırayım negatif ise tedbirimi alıp normale dönemez miyim?
Süreç nasil isler sorum kalın yazılan kısım bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
Kafanızı şişirmedim İnşallah. Tekrardan sağlıklı mutlu günler dilerim.
Ek: İlk 2 gün baya etkiliydi belirtiler şu an eskiden farkım yok cevredekilerden aldığım duyuma göre tanidiklari insanlarin cogusu ilk haftayi şiddetli geciriyomus.Acaba gecirdim de atlattim mi?