mogul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardesim ne ugrasiyorsun paragraf paragraf aciklamaya yahu? Ulke batmis bazilari hala takim tutar gibi parti tutuyor. Anlayan bu zamana kadar anladi zaten, anlamayanlar da ac kalinca anlayacak. Paragrafla olsaydi nerdeyse 20 yildir sefalete, cehalete suruklenen ulke buralara gelmezdi zaten.

Ben Turkiye'ye bircok Turk vatandasindan fazla vergi oduyorum. Pandemi oluyor, ulkenin yonetimi halka yardim edecegine IBAN veriyor. Oteki tarafta yine vergi odedigim ABD vatandasi bile olmamama ragmen bana cat diye 1500 dolar hibe ediyor pandemi yardimi olarak. Bana koyuyor arkadas bu. Amerikan vatandasi benim vatandasimdan daha mi degerli? Bizim insanlarimiza bunu reva gorup sebebiyet verenler elestirilmeyecek de kim elestirilecek?

Ben her secimde 600-700 dolar arti koca bir gunumu harcayip oy vermeye gidiyorum ucakla taa baska sehire, dostlarim, ailem, milletim daha iyi yonetilsin diye. O kadar da elestiri hakkimiz olsun bi' zahmet.

2 yıldır ağırlıklı gelir vergimi USA'e veriyorum.

Bank of America, gel şubeye 150 bin $ kredini al diyor.
Pandemi'de, benim şirketim bile yardım aldı Amerika'dan.

Yani, bende $ kazanıyorum, Türkiye'de yaşayıp TL harcıyorum ama işte ülkemiz bizim, üzülüyoruz.