Merhabalar Bayramda Airpods alışverişi yaptım.
https://www.instagram.com/noirosecase/ bu instagram sayfasından, sonradan bir aksilikten dolayı siparişimi shopier üzerinden iptal etmek istediğimi ürünü almaktan vazgeçtimi söyledim. Talebimi daha sonradan bu firmanın (replika ürün satıyorlar gerçi, firma demek doğru mu bilmiyorum) Whatsapplarına da belirttim, bana bayram sonunda talebimin gerçekleşeceğini söylediler ve talebimden 2 gün sonra kargoya verdiler. Kargoya verilmesini istemediğimi iade almak istediğimi söyledim ama Kargo parasını ben ödediğim halde geri gönderirseniz olur dediler ve 40 TL bir zarara uğrayacaktım dedim alayım o zaman. Ürün bugün geldi ve sol kulaklık çalışmıyor. Whatsapptan yazdım fabrika ayarlarına geri döndürmek için bir rehber attılar döndürdüm yine sol kulaklık çalışmıyor, sonra tekrar çalışmadığını belirttim bana bir form çıktısı çıkartmalarını ve gönderici ödemeli kargoya vermemi 5-21 gün arasında geri göndereceklerini söylediler. Mağdurum para iadesi istiyorum shopierde talep verdim destek incelemesi için bu gece sonuç verecek.