Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer daha önce üniversite okuduysan Bilgi Üniversitesi (İstanbul) u tercih et. Bu üniversite ise benim önceki okuduğum bulunduğum ortam neydi ? Diye sorup teşekkür edersin.

Yok daha önce üniversitelerle işin olmadıysa yine Bilgi Üniversitesini tercih et. Mis gibi kampüs mis gibi hatunlar mis gibi hocalar mis gibi eğitim anlayışı mis gibi sıfır sıkıntı online dersler mis gibi online kayıtlı ders pdfleri ve learn sistemi(koronodan önce de vardı ve aktif kullanıyorduk oradan devam ettik) anlayışlı hocalar bilgili hocalar egosuz hocalar derse devam zorunluluğu çok katı 2-3 ders gitmessen kalırsın ki bu çok iyi bir şey. Herkes her zaman üniversitede. Ama tabi 2 ay gelmeyip sonra gelen kişi geçerli sebebi (işte güya başka planları varmış değişmiş) olan kişi bırakılmıyor tabi.

Yani daha önce Akdeniz Üniv. 4 yıl okudum. Akdenizi al her kulvarda 65 ile çarp al sana Bilgi üniversitesi. Özel üniversiteleri kötüleyenlere o kadar kızmıştımki anlattıklarının hiçbiri yoktu. Gerçekten bir üniversiteydim. Gidersen ne demek istediğimi 2-3 hafta içinde anlarsın.
Evet gerçekten çok güzel kızlar var. Eğitimi hakkında bilgim yok