hocam -ticaret puanı vermedim ama şu yorumumu dikkate alırsanız çok sevinirim (doğru bir üslup ile yazdığımı düşünüyorum):
Sitenize 30 lira bakiye yükledim ve farklı farklı 3 adet paket satın aldım. Hepsi de takipçi paketiydi. Farklı paket olmasını özellikle vurguluyorum. Ancak ben bu paketlerden kaç k takipçi satın alırsam alayım hepsi, ama hepsi düştü.
Özellikle son satın aldığım paket GERÇEK TÜRK TAKİPÇİ adı altında bir paketti. 1.5k'lık bir pakete 15 lira ödeme yaptım ve sadece 2 gün takipte kaldı, sonra hepsi düştü (bu arada 1 tane türk takipçi yoktu hepsi de bot hesaptı)
Sizden ricam bu duruma bir yenilik getirmenizdir. Fiyatlarınız uygun ancak %100'lük bir düşüş sağlayacak pakete para vermek üzüyor insanı. İyi günler.
Merhaba hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bot servislerin hepsi 1-7 gün içinde düşer anlık göstermelik ihtiyacı olanlar tercih ediyor genelde o yüzden o kadar ucuz oluyor. %100 organik Türk takipçi servisim var kendi datamın olduğu ondan alım yapmanızı öneririm düşüş %20 civarı oluyor, başka bi sorun varsa da yazabilirsiniz hocam istediğinizi elimden geldiğince yardımcı olayım.