Hocam öncelikle içiceğin modele göre değişir. 3 çeşit var.
MTL: Sigara içimi olarak geçer az buhar çıkartır.
RDA: Nargile içimi olarak Geçer En yüksek buharı çıkartır. Fakat tel sarımı ve pamuklaması el ile yapılan atomizerler genellikle.
RTA: Hazır Sarımlı kafalar ile nargile çekimi orta yollu buhar çıkartır. Hazır sarımlı kafa yüzünden Maliyeti pahalıya gelir.
Bunların dışında kullanıcağın likit önemli.
Ev-yap likitler her zaman iyi çıkmaz. Yapan kişinin ustalığına demlenmesine göre değişir.
Premium likitler pahalıdır fakat tadınden yenmez.
Kullanıcağın içim tipine göre likit belirlemelisin.
Yüksek nikotinli likitler nargile içiminde gitmez. Nargileye en iyi giden nikotin oranı 0.3 ve 0.6 mg dır.
0.9 üstü nikotinler mtl dediğimiz içimlerde rahat oluyor.
Tel sarıcam dersen tellerin modelleri var.
Fusion clapton tel ve benzeri teller yüksek voltajlara dayanan tellerdir. 220 volt a adar dayanır. Fakat cihaz likit akışını iyi yapamadığı durumlarda çok kötü sonuçlar doğurur. Buna Yanık pamuk çekmek gibi.
Patlar diye kesinlikle korkmayın. Patlayan cihazlar mekanik modlardır. Herhangi bir kartı olmayan direk pilden akım çeken modeller. Kullandığınız pil en önemli konudan birisi. Dandik pil kesinlikle kullanmayın.
Daha fazla bilgi isterseniz mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince bu konuda bilgilendirmeye çalışırım.