Merhaba,
Forumda çok kez başıma geldi. Örneğin ahrefsin olduğunu bildiğim anahtar kelime aracı ile ilgili bir soru soruyorum. Kendini Ahrefs uzmanı olarak gösteren bir kişi geliyor böyle bir özellik yok diyor. Gösteriyorum. O özellik kullanışsız diyor. Yani "kusura bakma görmemişim, bilmiyormuşum" demiyor o özellik kullanışsız diyor..
Dün yine bu forumda kendini adwords uzmanı olarak gösteren 3 farklı şahsa Adwords ile ilgili soru sordum. İnatla öyle birşey yok diyor. 3'üne de gösterdim olduğunu biri kabul etti ilk defa fark ediyorum dedi. Diğeri anlamamazlığa getirdi. Diğeri cevap vermeyi bıraktı. Gerekirse etiketlerim burada..
Yani bir soru soruyorum belki biri cevap verir de ufkum açılır diye tamam kimse cevap vermek zorunda değil ama bari yanlış yönlendirmeyin. Size inansam işin peşini bırakacam. Uzman olmak ne kadar kolaymış.
Bu olay sokaktaki insanda da var. Adres soruyorsun, bilmiyor, ama inatla sana adres tarif etmeye çalışıyor. Bilmiyorum diyemiyor. Seni yanlış adrese yönlendiriyor.
Siz siz olun burada kendini uzman olarak tanıtanlara pek de inanmayın. Mutlaka kendiniz araştırın. Çoğundan daha çok şey bildiğimize eminim.