duyar kasılsın diye açmadım konuyu bilgi paylaşımı var mı yok mu diye açtım herkes duyar makinesi olmuş mübarek. yokluk nedir bilirim, açlık nedir onu da bilirim tozun pisliğin içinde de bolca uyuduğum, tır doldurup boşalttığım zamanlarım oldu. hepsini bilirim kısacası. ama tekrar ediyorum. insanların rahatsız edildiği, uykularından uyandırıldığı bi para kazanma modeli olmaz, olamaz. bunu destekleyenler gözümde sadece gereksiz duyarcıdır, bu olayları yaşamamış, uykularından istekleri dışında uyandırılmamış olanlardır. o güzel, ballı duyarlarınızı kendinize saklayın bana kalırsa. herkes yaşamadığı şeylere uzaktan bakarken duyar makinesi oldu anında.
Dostum biz niye duyar kasalım? Kime duyar kasacağız biz? Ne bekliyordun bravo hemen şikayet et dememizi mi bu mu tatmin edecek seni? Eğer beklediğin tatmin edici cevaplar bunlar ise tatmin olamayacaksın. Zabıta denen bir kurum var git oraya şikayet et o zaman yorum yapılmasını istemiyorsan boş beleş konularını kendine sakla insanlara açık şekilde paylaşma.