pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bireysel bazda " 1 kişinin ekmeğinin peşinde olması " durumu başka insanları rahatsız edebileceği anlamına gelmiyor benim açımdan. sizler duygusal düşünüyor olabilirsiniz ama ben mantıksal yaklaşıyorum olaya. çoluğunu çocuğunu uyutmakta güçlük çekenler vardır adam bağırır uyandırır. yine uyku sorunu yaşayan yaşlı başlı insanlar vardır adam bağırır uyandırır, ben varım, adam bağırıp uyandırıyor. bu adam bu işi 2 saat geç yapmaya başlasa ses çıkaracak değilim ama sabahın köründe kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok. kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. yine kapımın önünden araçlar korna çalarak geçiyor neymiş, sütçüymüş. bana ne kardeşim? sen ne hakla bas bas bağırtıyosun dibimde o bozuk kornanı. yine su araçları dandik melodilerini bin kez bağırtarak gidiyor, niye bağırtıyosun kardeşim sen bana reklamını yapmak için para mı ödedin de kendi markanı zihnime kazıma hakkını buluyosun kendinde. ben insanların rahatsız olduğu, uykularından edildiği bi kazanç modelini kusra bakmayın da hiç onaylayamam, pohpohlayamam. uygun bi saatte yapmalı yapacaksa, yok yapamıyorsa başka iş aramalı. kimsenin para kazanmak için bi başkasını rahatsız etme hakkı olamaz.
Siz bu mantıkla bu ülkede çok yaşayamazsınız nedeni ise herkes maganda ikaz edeyim derken silahı çıkarır dan diye vurur. Zaten insanlar ev geçindiremiyor orta direk kavramı kalmadı birde bunun üstüne sizin sözleriniz cinnet sebebi olur.