ben internet ortamında kendi başına bi şeylerle uğraşan biriyim herhangi bi işte çalışmıyorum. uyuduğum saat genellikle gece 2-3 sıraları. uyandığım saat de 9.5-11 arası. fakat son 2 gündür saat 8-8.5 da uyan"dırılıyorum". çünkü mahallenin ortasından bağıra bağıra kafasında simit sepeti olduğunu düşündüğüm bi şeyle ilerleyen 50-60 yaşlarında bi adam var. bas bas bağırarak gidiyor. dün koca günün yarısından çoğunu uykulu vaziyette geçirdim hiç bi şeyle uğraşamadım doğru dürüst. bugün de aynı şey olcak muhtemelen. ben uyandığım zaman tekrar uyumakta güçlük çektiğim için geri yatamıyorum da. sormak istediğim şey şu. bu adamın sırf kendi cebini düşünerek sokak aralarında sabahın köründe bas bas bağırarak dolaşması normal mi? yasak mı? yasaksa şikayet halinde mutlaka önlüyorlar mı bu olayı ve zabıtaya mı belediyeye mi şikayet etmeliyiz? öncesinde adama söylemeyi planlıyorum ilk olarak.
sizinki son 2 günmüş yine hocam bizim mahalle allahın belası çocuk sürüsü dolu.bisiklete korna takıp 10 sn de bir geçen mi dersin kaldırıma çimen koyup "gel vtaandaş gel"diye satan mallar mı dersin torpil patlatanlar mı dersin.inip kızamıyorum da bişey desem annesı babası cocugunu uyarmak yerıne kavga cıkarırsonucunda da yao ya ben ölürüm 6 senedir böyle gündüz sıfır uyku