Neron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapanın psikolojisi iyi değil herhalde suratlar ile bir problem yaşamış gibi duruyor sadece fakat, ne var ki bundan bize ne ? daha önemli şeyler olmuyor mu dünyada konuşacak
iyi olmuş bence o silüetler bazı insanlar için put gibi bir şey

şimdi bazı arkadaşlar diyecek o dine saygı duyman lazım falan, arkadaşım benim allah tarafından gönderilen her dine saygım var.
benim konuştuğum şey din ile alakalı değil, insanların hz. isa'yı, hz. meryem'i vs. put haline getirmeleri
Günaydın amacım inatlaşmak değil ama yazdıklarının hangi birine itiraz edeyim cidden bilemedim.. Kısmen madde madde gideyim..

1- Bundan size ne olabilir, ama o tahribat yapılan tarihi eserler benim ülkemin önemli kültürel değerleri, çocuklarımıza devretmek için korumakla mükellef olduğumuz tarihi mirasımız.
2- İyi olmuş söyleminizi esef ile kınıyorum
3- İnsanların kendi dinlerine ait kişileri put haline getirmeleri konusunda tartışmaya girsek sanırım ya konu kilitlenir ya da sayfalar sürer.. Açıkçası ne var biliyor musun? Kişiler ister ineğe tapsın ister çokoprense beni alakadar ve rahatsız etmez. Benim dinim bana, onunki ona.. Dinini kendi içinde yaşayana saygı duyarım. Ne zaman rahatsız olurum söyleyim benim putum doğru seninki doğru değil diye diretmeye ve karşıt gördüklerine saldırmaya başladıklarında işte orada dur derim. Ayrıca sadece put haline getirilen Hz İsa veya Hz Meryem mi sadece? Ülkemizdeki tarikatların liderleri hangi konuma getiriliyor? Evet onların heykelleri yada ikonları yapılmıyor belki ama içtikleri su, giydikleri kıyafetler, dokundukları objeler bile kutsallaştırılmıyor mu? Kusura bakma ama yanlış fikirlerdesin kardeşim. Elini vicdanına koy tekrar düşün derim..