SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vurgulanıyor olduğu uygulandığı anlamına gelmiyor hocam. Halen daha maske takmayan bir sürü insan var dışarıda. Bakın daha 3 gün önce burada dolmuş şoförünü maske takın diye yolcuları uyardığı için bıçakladılar: https://www.tv100.com/balikesirde-mi...i-video-507777 2 temmuz - 15 temmuz' kalabalık diyorsanız şu an ki halini görseniz şok olursunuz bence.

Ayrıca ben denize 1 sokak mesafede yaşıyorum, buna rağmen bırakın denize girmek için evden çıkmayı markete gitmek için bile çıkmıyorum zira hem işimi evden yapabiliyorum hemde ne evdeki ailemi de de bir başkasının hayatını riske atmak istemiyorum. En sevdiğim hobim yüzmek ancak bu sene yüzmemeyi tercih ettim, gelecek günler düzel olsun diye. Ama insanların bu keyfi umursamazlığı beni deli ediyor, hiç kimsenin umurunda olmadığı gibi bir de beni yargılayanlar var çevremde. Ben kendimce önlem alıp sürecin en az hasar ilet atlatılması adına bireysel sorumluluğumu yerine getirmenin derdindeyim.
Siz en doğrusunu yapıyorsunuz hocam. Biz gittik ama ne yazık ki bir şey anlamadık. Bagajda şemsiye ve sandalye ile boş ve sakin yer aramakla geçti günler Plajların bu halini görünce insanların bu kadar umursamaz olmasına anlam veremiyorum kimsenin canının kıymeti yok galiba.