SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önümüzdeki haftalarda göreceğiz hocam sahillerin etkisini, daha 8-10 gün dür sahiller dolu, 10 gün sonra belli olur etki edip etmediği. Şu an çoğu insan taşıyıcı moddunda olabilir, hastalık ardından geliyor. Ayrıca ben kesinlikle sıcaklarda virüsün yayılım hızının düştüğüne inanıyorum.

Sokağa çıkma yasağı zamanında bilgisizlik vardı, çoğu insan hiç temasım olmadığı halde hasta oldum diyor zira şu an bilinçsizce de olsa daha temkinli davranıyoruz. O gece ekmek almaya gidenlerin kaçında maske vardı, kaçı ellerini yıkamıştı..vs
2 temmuz - 15 temmuz arası ayvalık tarafında 15 gün kadar kaldım ve inanın sahiller hiçte boş değildi. 8-10 gündür bayramdan dolayı ekstra bir yoğunluk olabilir fakat 1 ay öncede öyleydi. Üniversite sınavı bittiğinden beri zaten genel olarak bir yoğunluk var tatil beldelerinde. İnsanlar şehirlerarası sürekli yolculuk halinde. Bilinçsizlik kısmına da maalesef çok katılmıyorum. Maskenin, temizliğin ve sosyal mesafenin önemi ilk günlerden beri televizyonda, İnternette hemen hemen her alanda vurgulanıyor sonuçta.