Hocam herkes evdeyken, sokağa çıkma yasağı varken 2k civarı vaka vardı. Her şey serbest olduktan sonra, sahiller kaynarken aylardır 1k vaka olması size nasıl mantıklı geliyor?
Önümüzdeki haftalarda göreceğiz hocam sahillerin etkisini, daha 8-10 gün dür sahiller dolu, 10 gün sonra belli olur etki edip etmediği. Şu an çoğu insan taşıyıcı moddunda olabilir, hastalık ardından geliyor. Ayrıca ben kesinlikle sıcaklarda virüsün yayılım hızının düştüğüne inanıyorum.
Sokağa çıkma yasağı zamanında bilgisizlik vardı, çoğu insan hiç temasım olmadığı halde hasta oldum diyor zira şu an bilinçsizce de olsa daha temkinli davranıyoruz. O gece ekmek almaya gidenlerin kaçında maske vardı, kaçı ellerini yıkamıştı..vs