BuRaKM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal bir kazı kazan oyununda basılan kart sayısıdağıtılacak ödül miktarı ve üstündeki barkod kodlarından hangi bilete ikramiye çıktığı bellidir.

Sen xxx firmasından gidip lisans alırsan ( sende alabilirsin ortalama 100 150k parayakaliteli bir slot yazılımını oyunlarla beraber almak mümkün ) bütün veriler bu firmaların sunucularında tutulur belirli yazılımlarda ve oyunlarda özel olarak oyuncuya dağıtılacak miktar belirtiliyor fakat gene bütün bu bilgiler karşı firmanın sunucularında barındırılıyor. Sonuç olarak oynanan şeyde şans faktörü geçerli olmuyor.

Bu arada daha önce bununla ilgili bende birkonu açmıştım. Ben olayın yasallığı veya yasadışılığı ile ilgilenmiyorum. Ben diyorum ki bende gidipyazılım alayım geleyim banada izin versinler. Birilerini tekel yapmak kime ne kazandırır.

Birilerini tekel yapmak kime ne kazandırır;

KONU SAHİBİNİN VERDİĞİ SİTENİN DNS RAPORU:

MİLLİ PİYANGO İDARESİ DNS RAPORU:

KİŞİSEL GÖRÜŞÜM: Net bir şekilde birilerine peşkeş çeken, otu boku yerli ve milli yapalım, mail sunucularını anavatana getirelim, olmadı uçuk kaçık cezalar verelim ama kumarı başkaları üzerinden yabancı ülkelerde kimler ne komisyonlarla neler aklıyordur.

Dolar değerleniyor, düşsün artık konuları aklıma geldi, Türk parası değer kaybediyor bunu bile idrak edemeyen bir topluluğuz ki tüketmelere doyamıyoruz lakin alım gücünün ne anlam ifade ettiğini bilmiyoruz.

xx ülkede asgari ücret ile yapılan market alışverişi vs Türkiye'de asgari ücretle yapılan market alışverişi buna net örnek.

SİTEDEKİ OYUNLARIN URL adresleri de farklı sitelere farklı ip ve ülkelere gitmekte, nerde yerli ve milliciler taşlayın beni,

Allah'u ekber ayasofya açıldı (taliban bayrakları ile fotoğraflar da çekildi...)

Sinirlerim bozuldu, siyasi görüşüm yok, 27 yaşındayım hiç oy kullanmadım (kullansam da hiç bir şeyin değişmeyeceği inancındayım boşa zahmet.)

İyisi ile kötüsü ile eleştirmek, tek taraflı bakmamak gerek yorumum sadece bu konu için, elbette kaşıkla verilenler de var (kürekle alınarak.) 1 parmak bal misali....