Kesshh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O 10 hesabın hepsi aynı domaini pinlemiyor o zaman?
Benim maksadım ekli hesapların aynı anda oturumunun açık kalmaması idi. Ancak sürekli aynı ip ile giriş yapıldığı için oturum kapatılsa bile yakalanıyor. Proxy gerekiyor sanırım orada da maliyet artıyor.
şöyle izah etmeye çalışayım,
şu anda 2 cep telefonunda birer hesap açık, 1 chrome tarayıcıda, bir safari tarayıcı da hespa açık.
ve hepsi ile de arada deneme yapıyorum.
bu arada yazdığım program ile de 4 hesaptan ( hala aynı ip ) ile pin atıyorum, ve elbette aralıkları var.

buradaki en büyük fark ( yani benim yaptığım) şu ;
bir hesap ali.com dan bir içerik pinliyor
bir hesap veli.com dan içerik pinliyor.
bu şekilde gidiyorlar, hepsi aynı domaini pinlemiyorlar.
Beli bu sayede hala aktif kalıyorlar.

tolgakalafatx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam pintereste başladığım ilk günden bu yana proxy olmadan hesaplara login oluyorum. Tabi arada modem resetleyerek ve son 1 aydır her hesabın pinlemesi sonrası modem resetleyip login olup pin atıyorum. Hesaplarda şuanda sorun yok diğer kapanan hesaplarımda PA yüzünden kapandı ama hitleri çok çok da az olsa var. Bence bazen hesaplara login olup hesabın ölü olmadığını bi kullanıcının kullandığını belirtmekde fayda var. Ben gelen yorumlara ve mesajlara cevap vererek çok fazla daha etkileşim aldığımı bi hesapda kanıtladım ama işte hesap sayısı arttıkça bu işler zor oluyor arada bazı hesaplardan hala aynı şekilde kullanıcı gibi bildirimlerimi kontrol edip gelen yorum ve mesajlara cevap yazıyorum galiba kullanıcılar da bunu sevip repin yapıyor takip ediyor

Şu dikkatimi çekti;
hesaplara sürekli login olmak ciddi (son günlerde) problem yaratmaya başladı.
sürkli login - logout olmak yerine Cookie bilgilerindeki degişenleri not edip, elinizdekileri onlarla degiştirin.
bu sadece tavsiye elbette, ben bu şekilde ilerliyorum.

Ve elbette 1K hesabı da aynı ip den çıkmayın canım, sakin olmakta fayda var

iyi forumlar dilerim