Bence her şey olması gerektiği gibi. Kullanılan token servislerini tüm spamcılar kullanıyor. Atılan 1k günlük pin doğallıkla uzaktan yakından alakalı değil

Bu durumda son güncellemelerdeki koşulları göz önüne alırsak başka bir şey olması beklenemezdi zaten.
Session ile 120 pin 4. gün 100 trafikleri görürken tokenle 1k pinde yaprak kıpırdamıyor aynı site aynı içerikler başlıklı pinler her şey aynı.
Özetle bana göre artık token konusu bir süre unutulmalı session proxy candır
Hocam token hesaplarda başlığı almaması etkili diye düşünüyordum. Sitesiz pinlediğimiz içinde adjo yönlendirmeden dolayı tittle almadığı sonucuna vardım yazılanlardan. Eğer gerçek bir site ve title alma durumunda tokenlerin hit almaması için hiçbir sebep yok. Tek problem bir siteye kaç sub ile pin atılacağı ve kaç hesap başlanacağında bitiyor gibi. Ayrıca atılan resimlerin özgünleştirilerek atılması ilk paylaşan kişiye yönlenmemesi içinde önemli görüyorum. Cookie testlerim oldu ancak proxy olmadan banlanmaması mümkün değil. Proxy maliyetleri ve hesaplara sürekli kullanıcı adı ve şifre ile girilmesi shadow riskini arttırıyor.