Site adresi: PM
Site için istenen fiyat: TEKLİF
Sitenin aylık getirisi: 2000-2200 TL
Sitenin açılış tarihi: 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile satılık
Hosting dahil midir: 1 yıl dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
merhabalar herkese. acil nakit ihtiyacından dolayı websitemi satıyorum. öncelikle bahsetmet gerekirse siteyi aldığınız andan itibaren sektöre çok ama çook uzak olmanız halinde bile site ile ilgilenmez gerekmiyor. 2 günde 1 sadece 15 dakika ayırarak (evet sadece 15 dakika) her şeyi yoluna sokabiliyorsunuz. bu 15 dakika ilgilenme süresinde hep girip aynı ayarlayı yapmanız gerekiyor. yani ne bi müşteriyle onunla bununla uğraş var ne de makale yazma derdi var. hiç bir şey. sadece girip bir kaç ayar yapacaksınız mouse ile

her gün aynı işlem
kazançlar dolar olarak yansıyor panele. her gün aşağı yukarı 10 dolar kazanıyorum. bazen 12'ye 13'e de çıkıyor. ama genel olarak 10 dolar. ayda 300 dolar ediyor. o an ki kur bazına göre gelir değişiyor.
sitenin günlük hitini hiç ölçmedim. çünkü analystic kodu bile eklemedim. gerek duymadım çünkü. bir arkadaşa yazdırdığım script ile oyunları otomatik olarak gerçek insanlara oynatıyorum. gelir adsense'den gelmiyor. başka bir aracı siteden. adsense gibi bir platform. yaklaşık 5 aydır bu domainden gelir elde ediyorum sorunsuz bir şekilde. onun öncesinde ise farklı domainden gelir elde ediyordum. yani kullandığım bu sistem ile 7-8 aydır düzenli gelir elde ediyorum. siteyi ve sistemi satın alacak kişiye 6 ay boyunca destek vereceğim ve işin her aşamasını en ufak ayrıntısına kadar öğreteceğim. eğer 2-3 gün içerisinde satılmazsa kimseye satmayacağım.
bu arada aradığım, istediğim rakam kesinlikle 4 haneli. xx.xxx lerde gözüm yok.