Yapman gereken itrader verip şikayet konusu açman.
İnsanlar ben hastayım telefon faturamı ödemeyeceğim diyebiliyorlar mı? Ödemezsen kesiyorlar telefonunu cezası faizi ile alıyorlar parayı. Bir insan ölmediği sürece verdiği teklif geçerlidir, ister hastalansın ister bir yakını vefat etsin. 5 gün içinde dönüş yapıp almalıydı. İşine yaramayacaksa teklif vermeseydi. Bu forum çocuk oyuncağı değil. Bence teklif verip almayanlar sadece eksi itrader ile yırtmamalı, uzunca da bir ban yemeli mesela 3 ay. Bir sene içinde 2 kere teklif verip almayanlar da süresiz banlanmalı. Bu forum giderek çocuk parkına dönüyor. O açık arttırma konularına elleri titreyerek teklif vermeli insanlar.
Bundan bir kaç sene önce grafik bölümüne bir logo yarışması açtım. Neler istediğimi beklediğimi anlattım. Gelen logolar içinde bir tanesi benim tarif ettiğim gibi değildi ama çok daha hoşuma gittiği için onu seçtim. Diğer arkadaşlar haklı olarak bana kızdılar, bize istediğin tarifi söylemeseydin bizi serbest bıraksaydın belki biz de daha güzel bir iş çıkartırdık dediler. Ben de seçtiğim logo dışında bir de tarif ettiğim şekilde yapanlar arasından ikinci birini daha seçip ona da ödeme yaptım. Yani kendi hatam yüzünden 2 logo parası ödedim. Bu forum eskiden böyle iş yapan insanların yeriydi. Şimdilerde forumda ticaret ciddiyeti yerlerde.