erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler zaman buldukça paylaşacağım.

okurken güldüm evet biraz öyle sanırım yapımız. Benim bir iş için motivasyonum ''başkaları yapıyorsa ben de yapabilirim'' şeklinde. O sebeple en dibine kadar inip her türlü zorluğu aşmanın bir yolunu bulmaya çalışıyorum. Gördüğüm şey çabalayan emek harcayan kişiye her yerde ekmek var.

1 ve 2 ye katılıyorum 3 e katılmıyorum dropshhiping modeline ters. Ürünü almak demek satacağınızı bilmeden dropship olmaz.
Bizim amacımız stoklu ürün alıpta bunun maliyetine katlanmak yerine 1 ürün de olsa zaten karımızı koyduğumuz için satılması durumunda kar elde etmek.
Çok fazla sürdü bu iş modeli uzun süredir de sürmeye devam ediyor hala. E-ticaret sektöürünün %33 ünü oluşturuyor sizce çok fazla sürmüyor mu?
Bence muallak olan tarafı eğer işi öğrenmeden bilmeden girerseniz dedikleriniz olabilir. Aşağıdaki sitelerin neredeyse tamamı dropship siteleri ve kazançları trafikleri doğrulanmış siteler. Eğer bu kadar tehlikeli bir iş olsa bu insanlar bu paraları kazanamazdı

https://exchangemarketplace.com/shops?categoryIds=21
Şöyle anlatayım turkiyedeki sistemi bir toptancıya 100 den fazla kişi başvuruyor %100 kardan %10 a kadar koyuyorlar tabi en çok satışı %10 kar la koyan satıyor fakat o da heap kitap yapmayı kesintileri bilmediği için zarar ettiğinin farkında değil
Iade gelen ürünlerin maliyetlerini
Kargoda kırılan dökülen leri hesap etmeyince koku zararla çıkıyor
Dünyada tamam bir nebze yapılabilir ama turkiyede dropshopping ile gerçekten kazanan çok az kişi mevcut. Pazaryerinde tek ve farklılık yapmadiginda yüzde yüz satmaayacaginin garantisini verebilirim. Ekim kaya takip ediyorsun bir süre 1000 kişiye eğitim verip 2 si devam edebiliyor
bu ise girecekler ek iş olarak düşünmemesi ve gerçekten üstüne eğilmesi gerekiyor