Hocamlar iyi forumlar:
Öncelikle olay henüz sonuçlanmadığı (sanırım yarın şikayet konusu olarak sonuçlanacak) için bu bir sitem konusudur.
Açık arttırma ile bir ürün satıyordum. Teklifler geldi neyse ihale arkadaşta kaldı. Ödeme bilgilerini aldıktan sonra 48 saat içerisinde dönüş yapması gerekirken 1 gün 2 gün 3 gün tık yok... Neyse kurban bayramı diye inisiyatif kullandım bekledim. Dün mesaj atmak aklına geldi arkadaşımızın sonunda süreç nasıl işleyecek dedi. Neyse süreç tek tek anlattım. Ben size yarın dönceğim tamam hocam dedi. Bu sabah da mesaj atmış hocam ben araştırdım çok da kârlı olmuyor benim açımdan pahalı geldi vazgeçtim diye
Birincisi ortada bir fiyat yoktu ki teklifi veren sensin, ikincisi 6 gün bekletip vazgeçtim demek de harika bir etik anlayışı (!)
Bakalım yarın sabah bir cevap daha bekleyeceğim kendisinden (sadece sabahları giriyor sanırım) ama alsa da almasa bu nasıl ticaret ahlakı ?! Şöyle insanlar değil R10'da hiçbir webmaster forumunda ticaret yapamamalı bence. Bilmiyorum haklı mıyım haksız mıyım ama çok nahoş bir durumun içerisindeyim zira ben de gelecek ödemeye güvenerek öğrenci halimle harcama yaptım.