Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrik ediyorum, devamını bekleriz.
Teşekkürler zaman buldukça paylaşacağım.
Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende okudum hiç anlamam bu işlerden ama en azından bir ortama girersem cahil kalmam XD

Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu adam elini neye atsa en dibine kadar iniyor, öğreniyor, kazanıyor ve kazandırmaya çalışıyor. Hocam bir sorum olacak eleman arıyor musunuz? Shopify ile başarısız bir denemem olmuştu. Biraz bütçemi toparlayıp tekrar denemek istiyordum ki Covid belası çıkageldi. Hayırlısı bakalım ilk fırsatta tekrar deneyeceğim. Elinize sağlık hocam.
okurken güldüm evet biraz öyle sanırım yapımız. Benim bir iş için motivasyonum ''başkaları yapıyorsa ben de yapabilirim'' şeklinde. O sebeple en dibine kadar inip her türlü zorluğu aşmanın bir yolunu bulmaya çalışıyorum. Gördüğüm şey çabalayan emek harcayan kişiye her yerde ekmek var.
Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu çok güzel anlatılmış fakat eksiklikler var diye düşünüyorum.
Dropshopping in çeşitleri oldugunu düşünüyorum.
1Eğer türkiyede bu işi yapacaksanız hiç yapmayın denemeyin bir çok sektörde dropshopping artık kendi iithalatını yapan firmalar zaten kendi mağazalrını açıpsatış yapıyorlar.
2 ekim kaya gibi kişiler amazondan ürünü al başka siteden sat gibi yöntem
3 kendi ülkenden al yurtdışına sat.
Genelde 1 er ürün alındığından her zman size fiyat fazla verilir. Ama stoklu girdiğinizde fiyatlar düşer. bu yüzden dropshopping çok fazla sürmez.
Belli bir süreden sonra verdğinzi facebook reklamı karınızı karşılamaz.insanlar bilinçleniyor ürü reklamından sonra internette ürün ismini arayarak daha ucuza bulabiliyorlar.
Kaldıki çinli adamlar destek aldıgı için 10 tl ye sattıklrı ürünü siz 1 tl ye de bulsanız satamazsınız çünkü zaten 10$ gibi kargo ücreti direk sizden çıkmaktadır.

Dropshopping de açılacak konular Nedir ne değildir dropshop veren firmalar diye yazarsınız devamı gelmezküçük para ile zengin oluruz mantıgı da yanlıştır diye düşünüyorum yazacak çok şey var fakat yorgunum gerçekten dropshopping en basit ama en tehlikeli satış yöntemidir diyebilirim.

Dipnot kendi markanız özgün ürün bulmadığınız sürece satış yapacağınız muallaktır. bir arkadaşın dediği gibi 100 ürün reklamı yapıp 1 ini tutturursanız devam edersiniz fakat o ürün 100. sıradayken sizin thaammülünüz 99 da biterse batmışsınız demektir.
1 ve 2 ye katılıyorum 3 e katılmıyorum dropshhiping modeline ters. Ürünü almak demek satacağınızı bilmeden dropship olmaz.
Bizim amacımız stoklu ürün alıpta bunun maliyetine katlanmak yerine 1 ürün de olsa zaten karımızı koyduğumuz için satılması durumunda kar elde etmek.
Çok fazla sürdü bu iş modeli uzun süredir de sürmeye devam ediyor hala. E-ticaret sektöürünün %33 ünü oluşturuyor sizce çok fazla sürmüyor mu?
Bence muallak olan tarafı eğer işi öğrenmeden bilmeden girerseniz dedikleriniz olabilir. Aşağıdaki sitelerin neredeyse tamamı dropship siteleri ve kazançları trafikleri doğrulanmış siteler. Eğer bu kadar tehlikeli bir iş olsa bu insanlar bu paraları kazanamazdı

https://exchangemarketplace.com/shops?categoryIds=21