GÜNCELLEME:

BUGÜN GİTTİM VE P.TESİ SABAH 9 DA GEL 1 HAFTA BU MASA SENİN DEDİ. Odaları gezdirdi. Trendyola bakan hb bakan bura dedi. Karşında ki kişi yazılımcı olacak dedi. Yan oda grafikerin dedi. Çekim yerini gösterdi. ürün çekimi.

1 Hafta bi deneyelim dedi. Ayrıca bir adet eğitim almış detaylı 4k tl ye. 26 saat kadar ona bakıyorum.

%51 İhtimal ile OK.

Maaş olarak 1 haftayı bi geçirelim dedi sonunda konuşuruz dedi.

Merhabalar,

İnternet üzerinden bulunduğum şehirde eleman arayan bir firmaya başvuru yaptım ve başvuru ardında görüşmeye çağrıldım.
Görüşme yaptığım firma Ünvan olarak bilişim sektörü ağırlıklı. Ve asıl ileri E-ticaret danışmanlığı ve yönetimi. 3 tane partner firması var anlaştığı.
Bir tanesi iso500 içerisinde var olan danışmanlık şirketiymiş.
Stüdyo kuracağız dedi youtubeda da olacağız dedi ürün çekimleri v.s de olacak dedi.
Kendileri gıda, hırdavat, al-sat, mutfak E-ihracat v.b sektörlerde
müşterilerinin ve kendi ürünlerini satıyorlar. Kazan kazan mantığı ile de sattıkları yer var.
Satış kanalları n11 hb facebook ve sitelerinde.

Benden istediklerireklam modelleri hakkında facebook pixel bilgim olsun, google analytics,adwords bilgim olsun oralarda
müşterilerin veya bizim reklamlarımızı çıkman dedi. Sosyal medya hesaplarını takip etmen oraları yönetmen dedi
.
Bildiklerimi anlattım. Anahtar kelime, yaş,cinsiyet filtre v.s kullanarak
daha sağlıklı hedef kitleye satışa ulaştırmaya dayalı şeyleri biliyorum dedim. Fakat 1 2 senedir facebook da reklam vermedim dedim.
O filtreleme facebook reklam mantığının girişi daha dedi doğrudur abi dedim 1 2 senedir hiç bakmadım dedim.
Facebook pixel dedi (aynı senin dediğin google etiket yöneticisi var onuda biliyorum dedim) Kullanıcıya en iyi algoritmada reklam sunuyorsun. Bastığı,
butonu girdiği sayfayı sitede geçirdiği süre v.s çok detaylı dedi. Sana onların eğitimlerini veririm dedi

Sonrasında pinterestten bahsettim ve girmeden önce 2 3 milyonluk pinterest hesabımın urlsini notlarıma yazmıştım. bu hoşuna gitti yurt dışı hiti affiliate satış olarak oluyor yapanlar var dedim.
Ama ben daha önce affiliate olarak satış denemedim dedim. Bu hesap dedim 1 2k arası yabancı hiti var dedim.

Kendileri sitelerde Wordpress Woocommerce kullanıyorlar. Wordpress bilgimi sordum var dedim pinterest için siteler hep wp kurdum dedim. Güzel dedi

İşin kırılma noktası ilk odaya girişte oldu. Ve firma sahibi ile abim arkadaşlarmış bu yüzden ciddi ortam biraz daha abi kardeş moduna büründü.
R10.netten bahsettim bilmiyor bu işin içinde olmasına rağmen @Coskun; ; duyrulur.

Bana müşteri instagramlarını açtı ve altta bir bot gösterdi adını sordum göremedim tam ekranda uzaktaydı İnstafly dedi sahibini tanırım dedim hatta moderatör r10 da dedim
Tebrik ederim Tolga harikasın

Benim için "Güven" çok önemli dedi. İşi öğretiyoruz birilerine 1 sene sonra alıyor USB ye bilgileri gidiyor firmasını açıyor. Ben dedim o yüzsüzlüğü yapmam abi dedim.

Kalkmaya yakın.
çalışma saatlerimiz 09:00 - 18:00
Cumartesi yarım gün dedi. Fakat senin mesai durumun olabilir dedi malum anlık reklam girilmesi gerektiğinde v.s dedi. Sorun yok dedim.
Sigorta günüde anında olur dedi
Yol Maaşın içerisnde oluyor dedi.
Yemekte setcard dedikleri olay var ondan veriyoruz dedi.
Maaş bir şey demedi ama 3k tahminim var yol yemekten dolayı (Maaş bizim buraya göre eh işte ideal +sı olabilir ama bilmiyorum)
Maaş tamam fakat uzun süredi iş arayışındayım o yüzden

Çıkmadan ben pazartesi yada salı seni tekrar arayacağım dedi, p.tesi görüşürüz dedi kafanda ki soruları v.s dedi.
Hatta sana facebook pixel reklam v.b ürünlerin eğitimlerinide veririm 1 haftada çözersin olayı dedi zaten aşinasın bu sektöre dedi.