Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aralıksız tüm videoları izledim. Videolarda anlatıldığı gibi ise mükemmel bir program gibi gözüküyor.
Kafama takılan ve kendim tam olarak ne olduğunu bilmediğim için anlamadığım bir iki şey var.
- Birincisi 1 projeye farklı 4-5 hesap bağlamak çok sağlıklı mı? Pinterest tarafından hiç problem olmaz mı? Sonucta her hesab için aynı siteye yönlendirme yapıyoruz.
- İkincisi geçen günlerde pinterestin, subdomainlerin yönlendirmeleri yapmadığını söylüyorlardı. Eğitim videolarda subdomainlerle örnek göstermişsiniz. Subdomainler sorunsuz çalışıyor mu?
- Üçüncüsü ACT ve oACT Hesap açılması (bunu kendim tam olarak bilmiyorum nedir filan , öğrenmem lazım)

Muhtemelen bir iki gün içinde iletişime geçip programı kullanmaya başlayacağım.

Birde bu programı kullanıp, pinteresti zorlamadan, varsayılan ayarlarıyla pinleme yaparak sıkıntı yaşayan var mı, kazanç sağlamaya başlayan var mı? Kullanan arkadaşlar, cevap yazarsa çok sevinirim.
Merhaba,
  1. Bir projeye 4-5 farklı hesap sağlamanın bir dez avantajı yok. (Şahsi görüşüm) Forumda aksini iddaa edenler var. Kimisi değil 4-5, 50-60 hesap bile bağlayabiliyor. Buradaki amaç kendinize rakip hesaplar üretmek. Ama rakip dediğiniz hesap da aslında sizin sitenizi ziyaret etmesi hedefleniyor. Sonuçta siteye hit gelsin de, hangi pinterest hesabından geldiğinin bir önemi yok mantığı.
  2. Programın ilk çıktığı zamanlarda ve eğitim video'larını çektiğim zamanlarda subdomain şimdiki gibi sıkıntı değildi. Pinterest'in son güncellemesi bir çok arkadaşın sitelerindeki hitlenmeleri hissedilir biçimde düşürdü. Yani subdomain kullanılabilir mi, kullanılabilir. Ama pinterest subdomainleri aramalarda ne kadar yukarıda gösteriyor, orası soru işareti. Subdomain şart değil, ana domain üzerinden de pinlenebilir. Eskiden ne güzel tek domain altına açılan bir çok subdomain ile, kazanç olasılığımızı artırıyorduk. Pinterest'in son güncellemesi bir çok kişinin bu işleyiş tarzını bozdu malesef.
  3. ACT ve oACT dediğimiz şey, forumda @Hapsher; 'ın satışını yaptığı, hazır Pinterest hesapları temin etme olayı.