çevremde kimsede corona yok sadece bir marketin personeli değişti (2 kişi frlan kasada duranlar)onuda sormadimmniye değişti diyr söylentilere göre korona ama yine kalan6-8 personel yarim takiyor veya takmiyor yillik izine çikdilar yada
Ucu herkese dokunacak ki, herkes nasibini ve tedbirini alsın; bizim davranış alışkanlığımız bu. Birinin cenazesine taziye için gidene kadar ölüm bile bize uğramaz gibi yaşarız
Maalesef kendim ve eşimin ailelerinden çok yakın ve oldukça uzak akrabalardan Ankara'da Koronayi duyduk, entube olan da var, henuz ortaokul çağında olan da var aralarında, bunu canlı yaşadık. Gerçek yani, inanmamazlık yapmayın..
Ve işin kötü yanı hepsi farklı aile derecelerinden, yani bir evin bireyleri değil.
Geçenlerde bir konu açıldı, korona testim pozitif geldi, evde dinleniyorum dedi birkaç arkadaş da bende öyleyim va gibi ona katıldılar.
Sorun büyük, özellikle evde yatar dinlenirim hastanede ne yaptıkları belli değil psikolojisiyle kendi ailesini tehlikeye atan cahil ötesi bir toplum yapımız var, korkuyoruz; ancak en yakınımıza zarar vermekten de kendimizi çekmiyoruz.
Anlık korona testleri için ölçüm yapilabilse keşke şu telefonlardan, test yapmadan telefon açılmasa.. Bak bakalım neler oluyor, kaç binler eş zamanlı ihbar ediliyor bakanlığa.. Hele ki sonuçlar online paylaşımda olsa.. Oturup ağlarız.