Merhaba;
@alcaym; Mehmet hocam Öncelikle r10'da bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.
1- Ben sizin raporumu doldurmanız ile müfettişe teslim ettim tarhiyat sonrası uzlaşma istedim.
2- Foroğraf;
Tebligatlar elime ulaştı Fotoğraf;
Belirtilen Matrah, Bulunan Matrah Farkı, Bulunan Vergi Farkı, Tarhıı İstenen Ceza, vergi Ziyaı Cezası, Usülsüzlük Cezası, Özel Usulsüzlük Cezası
3- Zamanım çok az kaldı 1 hafta kadar bir zaman Vergi mahkemesine mi gitmeliyim Uzlaşmaya mı? Ceza olarak:
Vergi Ziyaı Cezası bulunmaktadır kazancın 3/2'lik bölümünde vergi çıkarılmış 150.000 TL'ye 100.000 TL (Vergi Ziyaı Cezası) İçerisinde uzlaşmaya gittiğimde
Vergi Ziyaı Cezası'nı silerler mi?
4- Vergi Mahkemesinin faydası ne olacaktır. Borçtan tamamen kurtulma gibi bir durum mu söz konusu mu. Vergi mahkemesine neden gitmeliyiz
Yukarıda ekran fotoğraflarını karalamamın sebebi buradan birilerinin görmesini istemem değil. Kişisel bilgilerimin paylaşılmaması , incelemede olduğum için birilerinin bizi gözetlediğinden çekindiğim içindir.
Konu Dışı Hesabınıza gelen ödemeler Yurt dışı firma tarafından (google, admob ödemeleri değil) döviz (USD-EURO) ise buna bir KDV vergisi oluyor mu veya vergilendirmesi neye göre hesaplanıyor. (Yukarıdaki sorulardan tamamen bağımsızdır)
Profilimdeki numaradan ararsanız detayları görüşelim.