LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptop alınmıyor hocam o paralara. Makul rakamlar yani. Bir de hocam dropshipping hakkında bir eğitim ya da danışmanlık gibi bir projeniz var mı? Yoksa sıfırdan denize atlar gibi atla, yüzmeyi bir şekilde öğrenirsin mi diyorsunuz?
Baya talep var konuyla ilgili ama bakalım ilerleyen zamanlarda olabilir.
Ki ben eğitim konusuna karşıyım genelde dropship eğitimi altında ekim nazımlar ve ismi lazım değil bir güruh insan baya bir umut sattı insanlara o yüzden eğitim alınması taraftarıda değilim. Ama böyle atla denize yüzmeyi öğrenirsin mantığı da yanlış oalcak. Eğitim olursa da bizzat ilgilenme gerektiren bir özel danışmanlık da içermesi gerekir. Bakalım ilerleyen günlerde talep daha fazla olursa düşünürüz hocam

Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu için teşekkürler. Gerçekten emek vermişsiniz.

Bu olaya girmek isteyen arkadaşlara bir kaç uyarım olacak.
Arkadaşlar bu tür olaylar internette acayip kolay para olarak anlatılır hatta beleş para gibi anlatılır. Ancak öyle değildir. Ticaret kolay bir şey değil gerçekten.
Aynı şekilde satış ortaklığı da öyle anlatılır ancak o da zor. Birisine bir satış yapmak zordur. Detaylı bir inceleme gerekir. Bu yüzden size kolay paraymış gibi lanse etmeye çalışanlara kurs satmaya çalışanlara kanmayın direkt.

İyice araştırmak ve birikimsiz bu işlere girmemek lazım. İnsanlar yıllarını veriyorlar bu işlere ama kazanamıyorlar. Bunlar yerine önce websitesi gibi daha kolay para kazanılacak yerlerde pişip daha sonra ticarete atılmanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar herkese.
Çok çok doğru. Bu sebeple zaten tüm meşakketli yönlerini anlattım ki başımıza gelecek olanlara hazırlıklı olalım. Beleş para hele ki böyle bir alanda yok
Teşekkürler uyarınız için