Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce kaft.com dan t shirt siparişi verdim. İlk defa veriyorum. Daha önce veren illaki vardır. Nasıldır sizce nasıl bilirsiniz?
1.Kalite Tavsiye ederim
XboxTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok kaliteli ürünleri mevcut hocam her tshirt hikayesi ile birlikte gelir.

Benim 2 3 siparişim olmuştu memnun kalmıştım
PubMed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 tshirt aldım fakat 2 si soldu hocam benim şanssızlığımda olabilir
Serkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesimini şahsi olarak beğenmediğim ama kalite konusunda gerçekten iyi bir tişört almıştım kaç yıl geçti üzerinden bozulma olmadı.
Justian0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok kaliteli ve marka bilinci o kadar iyi ki çoğu kişi tarafından fark ediliyor vaov tepkisi alıyorum Özellikle çantasını kullanıyorum memnunum ve başarılı
yalcinyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yaklaşık 8, 9 tane tshritim var 2. 3. yıkamadan sonra renkleri soldu yırtılmalarda oldu. Tavsiye etmiyorum o paraya değmez
Sadece renk konusunda bir açıklama yazmışlar. Logoları baskılı renkler insan sağlına zarar vermez felan diye birşey yazıyor. Onda takılı kaldım biraz ama zaten siparişi verdim. Gelince bakacaz bakalım..
Etkenblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tshirt hakkında bilgim yok. Sweatshirtü kaliteli diyebilirim. Çantasını da kullanan arkadaşlarım vardı, hep memnunlar.
M.SECKIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2016 yılında aldığım tişörtlerin kalitesi leş, şimdi değiştirdik diyorlar fakat fiyatlarda çok yüksek 80TL'ye kaliteli 2 tişört alınır.
CCTNKY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaft ürünlerini çok beğeniyorum, daha önce de bir çok kez sipariş verdim. Güvenebilirsiniz.
kubilayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nordhug - Asphalt çanta modelini 1 yıldır her gün kullanıyorum, kalitesi mükemmel.
schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaft ürünlerini kullanan biri olarak Tavsiye ederim
Kaft tişörtlerinde yıkamadan sonra hafif solma ve kumaşta sertlik hissi meydana gelir. Tasarım tişörtleri için tasarım alınırsa güzel diyebilir ama kumaş kalitesi için diyemem. Eğer ihtiyacınız hala devam ediyorsa kendi özel serimiz basic tişörtlerimiz şuan indirimde tavsiye ederim, kumaşına da garanti verebilirim. Bilenler varsa kumaş kodu: 28/1 Süprem Penye ve 30/1 Süprem penye ile ürettik. Kumaşından kesimine dikimine paketlenmesine kadar tarafımızdan yapıldı.

Konumuzda r10 daki arkadaşlara özel olarak adet fiyatı 30 Tl olacak şekilde indirim kodu sağlamaktayız. Düşünen arkadaşlar olursa kumaş kalitesinden %100 memnun kalacaktır.

Konu: https://www.r10.net/alisveris-bolumu...siz-kargo.html