Merhaba,
Arkadaşlar tekstil sektöründe tişörtlerin, polarların ve birçok tekstil ürünün üzerinde yer alan bu kağıt, deri, dokuma etiketler üzerine farklı başlık ve konularda 100' adet 300' er kelimelik SEO'ya uygun bir biçimde makale yazdırmam gerekiyor ve aciliyeti var.
Yazılacak makalenin başlık ve konularından örnekler; )dokuma etiket, deri & jakron etiket, kauçuk etiket, karton & sallantı etiket, dokuma etiket nedir? dokuma etiket istanbul, toptan dokuma etiket, toptan deri etiket, istanbul dokuma etiket fiyatları....) Gibi farklı farklı benim sizlere ileteceğim 100' adet başlıkta 300' er kelimelik SEO'ya uygun anahtar kelimelerin geçeceği şekil de makale yazılmasına ihtiyacım var 50/50 bölünerek 2 ayrı arkadaşa da verilebilir zaman açısından tasarruf için çünkü bu cuma günü akşamına kadar kısıtlı vaktim var proje teslimi için.Tekstil, matbaa ve ambalaj aksesuarları bu tarz etiket v.b ürünleri hakkında bilgi sahibi olup geçmiş deneyimi olan makale konusunda hızlı ve özgün içerik üretebilecek olan arkadaşlar yorum yapar ya da bana ulaşırlarsa çok sevinirim.
İyi forumlar ve iyi çalışmalar dilerim.