Merhaba
Ölçüleri belli fotoğraflarda belirli alanlara kullanıcının veri girebileceği,sonuç olarak elde edilen resmin baskıya hazır sekilde sunucuya kayıt edilebileceği bir sistem yazdırmak istiyorum. Vaktim olmadığı için kendim ilgilenemiyorum
Örneğin tişört üzerine yazı yazma (sayfa açıldığında tişört üzerinde atıyorum 5 alanda Türkiyenin En Büyük Kulübü Sivasspor yazacak kullanıcı her kelimeyi ayrı ayrı değiştirilebilecek), ancak yeni yazı eklenmeyecek olan yazılar değiştirlecek sadece.
Mouse tekerleği ile ölçeği bozmadan resim üzerinde zoom yapma imkanı da olmalı (editlenecek orijinal görsel 50cm x 50cm olacağından bu önemli, girilen verler JSON olarak dışarı aktarılabilirse ilkel bir şekilde sevinirim. )
Önceden tanımlanmış fotoğrafı da yenisini upload etmek suretiyle değiştirebilmeliyiz ancak bu fotoğrafı ayrı olarak tutmayacagız, en son renderlanan fotoya dahil olması yeterli gelecektir
Bootstrap 4 ile yapılması gerekiyor, mobil platformlarda editlenecek alanların üstüne tıklandığında basit bir şekilde düzenlemeye izin vermeli sistem.
Bunun dışında sizden sunucuya veri göndermenizi, alışveriş yapmanızı veya zor başka seyler istemiyorum. Kayıt tarafında sadece mevcut çalışmadan bir JSON yaratıp bu json datayı datasıyla siparişte kullanmak (kelime1: Sivasspor) gibi, fotoğrafı da matbaada yazdırmak istiyorum CMYK olarak.
Fiyat: 500₺
PM bekliyorum saygılar