looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin dünyan, kendi gözünle görebildiğin kadadır. Ben de hayatım boyunca bizzat şahit olduklarımdan yola çıkarak yorum yaparım. Senin ifaden benim tecrübemi ve yorumumu haksız çıkaramaz. Zaten benim yorumum da senin görüşünün aksini ifade etmiyor.

Ama sen illa sidik yarıştıracağım, benim tezim senin antitezini çürütür ayaklarına yatacaksan, fb gs muhabbeti düzeyinde holigan geyiği yapacaksan doğru adres burası değil. Yallah başka kapıya!...
Hayatın boyunca yaşadıkşarın seni ilgilendirir. Şehitlik senin inancına göre dinsel olabilir ama, mısırda asılan zatı bile şehit sayarlar bu ülkede... Ne şehidi, kimin şehidi.

Bana göre şehit vatanına hizmet ederken hayatını kaybedenlerdir.

Yani mısırda asılan zat ile filistinde ölen velet benim ülkemde şehit değildir.

Askerlik vazifesini yapan asker ister pkk sempatizanı olsun, ister din düşmanı olsun "şehit" sayılmalıdır.

Zamanında fetöye destek verip darbe yapacak kadar güçlendiren sonra ise darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenlere de şehit demeyelim o zaman.

Vatan ile dini kıyaslayan sen ve senin gibiler, günün birinde seçim yapmak zorunda kalırsa hangi tarafı seçeceği belli kişilerdir. (Benim de bellidir, önce vatan)

Şimdi git kiminle ne yarıştırıyorsan yarıştır...