Mezun oldum 2016'da... Çizim yeteneği elbette olması gerekiyor. Bölüm dersleri var. Benim altyapım düz lisede okumama rağmen vardı ve ben bölüm birincisi olarak bitirdim. Çizim yeteneğimi okulda kazandım. Bölümde program öğrenme hayaliyle gidiyorsa gitmesin... Ayrıca çok fazla para harcayacak... Rapidolar çizim kalemleri en kaliteli guaj ve el boyaları... Bilgisayar, oyma takımları, proje hazırlama sırasında giden paraların haddi hesabı yok. Bunlar ailesini ve kendisini sıkıntıya sokmayacaksa gidebilir. Ayrıca bazen öyle noktalara geliyor ki grafik tasarım öğrencileri; Benim sınıfım 40 kişilikti 6 kişi bölümü bıraktı.... O kadar verilen para emek heba olmuştu onlar için.

Kendisi bu işi benim gibi severek yapacaksa eğer gitsin. Ben altyapımı kendim evimde meraklanarak kazandım oluşturdum. Bu yüzden arkadaşlarımın el ile çizdiği şeyleri programda yapıp kağıda ışıklı bir camda aktarıyordum. Hocalarım6 yıldır açık olan bölümde senin gibi öğrenci görmedik diyordu sürekli. Sonunda bölüm birincisi olarak okulumu bitirdim ve yaklaşık 4 5 yıldır yaptığım çalışmalar sergilerde hala gösterilir

Konu dağılmasın... Hakkında hayırlısını diliyorum. Dediğim şeyleri dikkate alarak seçimini yapsın derim