vergi sigorta kira elektrik giderlerni siz mi karşılıyacaksınız 20 ye aldığı parçayı 10 tlye takarsa?
Heralde adam günde 1 parça için dükkanı açıyor öylemi sanıyosunuz ?? Adama bu parça toptancıdan 10tlye bile gelmiyordur hadi ona lafım yok satsın 40tlye oda uygun yada adam akıllı gidip orjinal parçayı alsınlar 30-40tlye satsınlar 70-80tlye kimsenin lafı çıkmaz bunlar hem sahte parça takıyolar hemde senden orjinal parası alıyolar bunun üç kağıtçılıktan bi farkı yoktur.
O zaman berbere git o değiştirsin parçayı hacı

Ticaretten anlamayana bilmeyene ne kadar anlatsan az.Senin verdiğin örneğin çok daha komiklerini veririm.Sokakta adam 3 saat su satıyor 500 tl topluyor.Senin bildiğin ticaret matematiğini yapalım.Günde 24 saat çalışsa günde 4000 oooo güzel para.ayda yapar 120.000.Maliyetide en fazla 20bin hemde...100bin cepte..
Kusura bakma bunları yazıyorum belki zoruna gidiyor belki uyuz oluyorsun ama gerçekler bunlar.Görmediğiniz o kadar fazla gider var ki...Kalkıp burada Türkiye ekonomisini tartışıcakta değiliz.Bu sebepten dolayı daha fazla yazmak istiyorum.Umarım daha ucuza tamir yaptırabilcek bir yer bulabilirsin.
Sizmi ticaretten anlıyorsunuz ? Benim burda bahsetmek istediğim şey işini hakkıyla helaliyle yapsın taksın orjinal parçayı istesin 70-80tl ama bu insanlar alışmışlar milletimizi kandırmaya hem merdiven altı parça takıyolar hem 80TL İstiyolar bumu ticaret babanız size para kazanmayı böylemi öğretti ?