Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hocam bu devirde hangi esnaf vergi ödemiyor ? Berberci adamda vergi ödüyor onunda ssk sı var onunda sabotajı var burda söylemek istediğim şey Taktığı parça 10-15tl parçanın takımı 2-3dk sürüyor en fazla ve istediği fiyat 80TL Bunların amacını kısaca söylim size insanlarımız zaten bişeyden anlamıyorlar 60-70tl uygun zannediyolar ama adam kazıklamaktan başka bişey ortada
Size örneği gayet iyi verdim adam bana verdiği fiyat üzerinden size hesap yaparsam saatliği 1200tlye denk geliyor %70 dediğiniz masraflara gitse saatlik 360tl kazanç normalmi sizce ? Berber adamlar saçımızla 1saate yakın uğraşıyolar aldıkları para 20tl niye ona laf söylemiyorumda buna söylüyorum çünkü berberci hakkı olanı alıyor.
O zaman berbere git o değiştirsin parçayı hacı

Ticaretten anlamayana bilmeyene ne kadar anlatsan az.Senin verdiğin örneğin çok daha komiklerini veririm.Sokakta adam 3 saat su satıyor 500 tl topluyor.Senin bildiğin ticaret matematiğini yapalım.Günde 24 saat çalışsa günde 4000 oooo güzel para.ayda yapar 120.000.Maliyetide en fazla 20bin hemde...100bin cepte..
Kusura bakma bunları yazıyorum belki zoruna gidiyor belki uyuz oluyorsun ama gerçekler bunlar.Görmediğiniz o kadar fazla gider var ki...Kalkıp burada Türkiye ekonomisini tartışıcakta değiliz.Bu sebepten dolayı daha fazla yazmak istiyorum.Umarım daha ucuza tamir yaptırabilcek bir yer bulabilirsin.