mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle deme kardeşim dükkan masraflarını insanlardan çıkartmaları gerekiyor (Not: Ciddeye alma bilerek yazdım)
Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl amaçları bu işlerden anlamayanları düdüklemek kendi açınızdan bakmayın
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef kimseye güven olmuyor. Bizde de 6s, Samsung vs batarya , ekran sıkıntısı olan telefonlar var güvenmediğimiz için yaptırmıyoruz...
ortaksis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden ? ELEKTRIK - SU - Vergi - sigorta -kira -stopaj gibi giderleri düşünürsen 50 yada 60 tl el emeği çok normal cihazı açarken aldığı risk ayrıdan çabası yani bu şekilde lütfen değerlendirme yapmayalım. Üç kâğıtcı dediginiz aldığı parayı hak eden kişiler bence yanlış yaklaşım
Bu insanlar ayda 10 Binlerce para kazanan insanlar emin olun vergi bile kaçıranlar vardır.

Yıllardır forumdayım 2 dakika sürmeyecek iş için 60tl isteyeni görmedim bunun adı el emeği deil belliki yapılan işten haberiniz yok girin youtubeye bakın söktüğü 5-6 vida takımı 2dk sürmüyor 20-30 tl el emeği istersin lafım yok ona 60-70tl insan kazıklamaktır.

schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefoncular yedek parçadan kazanıyor kılıfın maliyeti 1 lira 20-25 liradan aşağıya satan yok.
Bizzat benim amcamın oğlu telefoncuydu ondada aynı aldığı kırılmaz cam 3-4tl satışı 20-25