nospix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam sadece iade kosullarını attım burda kurulum bedeli iade edilemez tarzı bişey yazmıyor diye gönderdim

"22.07.2020 tarihinde ödemesini yapmış olduğum alışveriş reklamı hizmetini belirtilen süre içerisinde yayınlanmadığından ve ardından google'ın aldığı kararlar sonucunda alışveriş reklamlarının kaldırıldığından dolayı ödeme yapmış olduğum tutarın kartıma geri iade edilmesini istiyorum. İşlem dekontu ektedir. " diye mail gönderdim bugün aradılar kurulum bedeli iade olmaz ama hizmet bedeli iade edebiliriz diyorlar sadece. Bende hizmet alamadığımızı ve hesaplarınında askıya alındığını daha ne kadar bekleyeceğimizi ve 6 gün sonra reklamları google kaldıracağını söyledim fakat kurulum yaptık demekten başka bir şey diyemiyorlar.

Ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım harcama itirazı yapmam işime yarar mı ?

harcamaya itirazı deneyin, 22 sinde ödeme yaptıysanız 10 gün geçmiş eğer 10 iş günü ise cayma hakkı "22.07.2020 tarihinde ödemesini yapmış olduğum alışveriş reklamı hizmetininde cayma hakkımı kullanarak tüm bedelin ödeme yapılan karta iadesini talep ediyorum" diyin