soxiety_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Bu sabah her zaman ugramış oldugum yerel markete birkaç parça bir şey almak için girdim. Tam markete girdim sepet alıcam sagımda yerleri silen personel (erkek) oraya basma dedi. Nereye basayım dedim ? Geç diye cevap verdi. Şarkuteri reyonuna geçtim peynir alacaktım. Kurban bayramı oldugu için et çektirmeye gelenler vardı. Et çeken personele(erkek) peynir alacaktım dedim. (normal de o reyona bayan bir personel bakıyordu). Döndü beklersen alırsın dedi. Bıraktım sepeti çıktım marketten.

Bu gerginlik neden kardeşim ? Herkeste kıvılcım atsan yangın çıkarak potansiyel var. Zorla mı çalıştırıyorlar anlamıyorum ki.Müşterinin ne suçu var yani ?
Öyle başıma geldi yazayım dedim arkadaşlar. Günlük hayatta böyle şeylerle karşılaşanlar oluyordur muhakkak.

hocam o personelinde suçu yok aldığı 3 kuruş asgari ücret akşama kadar bin tane adamın derdini çekiyor bitik vaziyette akşam 10 da evine gidiyor sabah bir daha aynı hengame, hele işlerin yoğun olduğu dönemde anlayışlı olmak lazım. 3 vardiya çalışsalar 4 bin lira maaş alsalar insanca şartlarda istihdam edilseler emin olun daha güleryüzlü bir hizmet alırsınız