Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Belediye'nin barınağındaki veterinere götürdünüzü mü?
JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50₺ destek olmak istiyorum. Yavrular kurtulur inşallah.

El birliğiyle tedavi ettirilebilir
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İl ilçe bilgisi ekleyin hocam gören yakınsa yardim eder.

Konu UP
kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Up+
lawwebmaste67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar, dost derneği ile iletişime geçmenizi öneririm, derneğin durumu da çok iyi değil bağışçısı çok olmadığından ama çok tecrübeliler. gerekirse evinizden alırlar. Instagram ya da Twitter'dan dost derneği yazarak ulaşabilirsiniz. umarım hayata tutunur, sevgiler.
UmutcanYILDIRIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belediyenin veteriner hizmetlerine verirseniz zaten ücretsiz olarak tedavisini yapıyorlar.
MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbuldasınız sanırım 153'ü arayarak veteriner işlerine bağlanın. Sokak kedisi olduğunu hasta olduğu için aldığınızı söyleyin gelip alırlar.
muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir tane de benim vardı tedavi ettirmeden önceki gün araba ezdi :/
enesgokcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Up+
mavibilgiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın bir barınağı ararsanız gelip alıyor ve bakıyorlar.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi 50tl de ben destek olabilirim enpara veya papara bilgilerinizi gonderirseniz mama veya veteriner ihtiyacı için kullanabilirsiniz size kalmış.
devlet veterineri ilgileniyor diyorlar da hastanesi bile ilgilenmiyor veterineri ne kadar ilgilenir bilemedim

benim aklıma yavruları sizin kendi imkanlarınız ile besleyip beslemediğiniz geldi açıkçası, hazır süt falan mı verdiniz kedilere?

Kedinin annesi var anne sütü dışında bişey almıyor viralde dakikalar bile önemli devlet veterineleri adam gibi ilgilenmiyor 153ü arasam onlar gelene kadar ölürdü zaten az çok demeden destek verin nolur görmezden gelmeyin veterinerin numarası budur arayıp teyir edebilirsiniz.

Sultanbeyli veteriner kliniği