caglar06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar öncelikle siteleri buradan 2019 nisan ayında almıştım aldığım günden bu güne ilgisizliğe rağmen güzel getirisi olmuştur. Siteler kendi alanındaki bir çok kelimede ilk sayfada açıkçası benim bu sektörle pek alakam yok sadece gelen ilanları onaylıyorum. Bu işi bilen birinin elinde biraz çalışma ile çok iyi hit ve para getireceğine eminim. Sitelerin bilinirliği ve otoritesi var ilgi ile adsense değil paket ve doping satışları çok iyi gelir getirebilir. Bu ilgisiz hali ile bile paket ve doping satışı yapılmıştır. Alacak ve almayı düşünen kişiler eğer bu sektöre yönelik iş yapıyor olur ise petshop üretici çiftlik vs. çok daha fazlasını kazanabilirler. Nasıl olacağını almayı düşünen kişilere açıklayacağım.

Script burada satılan bir script bilenler olacak değiştirilmiş ekleme yapılmıştır ilanlar telefon onayından sonra eklenebilmektedir.
Site fiyatına teklif dedim çünkü biraz nakite ihtiyacım var beni kurtaracak bir teklife hayır demeyeceğim. Siteleri inceleyince ve bu işleri biliyor iseniz zaten ederi üç aşağı beş yukarı bellidir.
Her an nete bakamıyorum dönüşlerim geç olursa kusura bakmayın şimdiden. İyi günler dilerim.

Site adresi : Pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : Teklif
Sitenin aylık getirisi: 120 - 250 + Paket doping satış ve süpriz satış.
Sitenin açılış tarihi: 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Evcil hayvan sahiplendirme ilanları
Günlük hit sayısı: Şuan 2 site 500 düşmüş hali
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Adsense Hariç
Hosting dahil midir: 1 Hafta idare edilir yada ücret ile anlaşılabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Açık kaynak
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Site adresi ve sizin düşündüğünüz fiyatı pm alabilir miyim?