Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim vergimle yapılan tünele yola niye para vereyim hocam ? belediyeniz vasat halk plajina giris ücreti alındığı nerede görülmüş, burada ozel mülke gidip semsiye havlunu atsan niye attın demez kimse diyemez plajlar halkındır.Bu zamana kadar kimse sesini çıkarmamış boyle gelmis boyle gider diye bir şey yok.Ufak su 10 tl su jeton alıp girdiğimiz yerde devletin yeri değil mi orası? Bu konu gerçekten referans olsun fethiyeye tatile gideceklere..
Sanırım siz başka ülkede yaşıyorsunuz gerçi Bodrum'da yaşıyorum diye defalarca kez belirtmişsiniz ama biz ülkecek İstanbul'a yapılan köprülerin parasını geçenden de geçmeyenden de alıyoruz. Malum yapılan köprüler devlet bankalarından alınan krediler ile yapıldı.

Konu tamamen küçükken yaptığımız benim babam senin babanı döver muhabbetinin memleket versiyonu olmuş. Benim yaşadığım yer olan Bodrum Fethiye'den çok daha güzel tamam mı diye kusura bakmayın ama çocukça bir kıyasa girmişsiniz.İkisine de gitmiş birisi olarak ikisinde de sorun yaşamadım. Araştırma yaparak zamanında yaptığım rezervasyon ile süper tatiller geçirdim. Evet haklısınız pahalı olan yerler var ama oraların da alternatifleri var. Özetle iki yerde güzel aynı memleketimizin her toprağı olduğu gibi siz araştırmadan bayram yoğunluğunda sıkıntı yaşayıp bunu genele mal etmek istemişsiniz ama olmamış ne yazık ki. Dediğim gibi iki yeri de severim ama yamaç paraşütü nedeniyle benim favorim hala Fethiye Ölüdeniz.

NOT : Fethiyeli olduğum için böyle yazdığımı düşünmeyin diye belirteyim doğma büyüme İstanbul'da yaşayan bir Malatyalıyım her iki yerle de bir alakam yoktur tatile gitmek dışında