coder7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabın için teşekkür ederim hocam. Yani bahsettiğim dns şablonlarında yapılan ayarlar geçersiz mi? Orada herhangi bir işlem yapmama gerek yok mu?

Şöyle ki ben benimsitem.com diye ilk alan adımı ekledim. Alan adı firmasında da ns1.benimsitem.com ns2.benimsitem.com diye ip adresini de atadım. Eklediğim alan adının DNS ayarlarına baktığımda hepsi otomatik olarak ayarlanmıştı. Ancak ikinci bir alan adı eklediğimde de yine dns ayarları o alan adına göre düzenlenmiş görünüyor.

Ayrıca pleskteki şu abonelik sayfasını tam olarak çözemedim. O sayfa tam olarak ne için?

Evet aynen öyle. ns1 ve ns2 yapmak istiyorum.
Hocam şimdi o şablon sizin alan adlarınıza uygulanan bir şablon siz bütün alan adlarında dns ayarlarını değiştirmek istiyorsanız o şablondan değistiyorsunuz alan adlarına gelicek olursak her alan adinin kendine ait dns bölümü vardır dns bölümünden alan adların dnslerine bakabilirsiniz abonelik kısmı ise alan adlarının kime ait olduğunu ve bunları değistirmek için bir yerdir mesela müşterilerin satıcıların ve sizin alan adlarınızin hepsi abonelikte vardır oradan isterseniz bir alan adını bir müşteriye atayabilir ya da başka işlemler yapabilirsiniz