digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bir şey kanıtlamaya çalışıyorsun. Ve ben bundan rahatsız oldum. Bodrum harika Fethiye yaramaz diye fikir belirttiğinde insanlar bunu dikkate almazlar.
İnsanların hepsi aynı 3-4 günde tatil yapmaya kalkarsa buna otel de yetmez kafe de yetmez. Otopark da yetmez...

https://www.tripadvisor.com.tr/Resta..._Turkish_.html

Bak Fethiye'de 2 liraya çay, 3 liraya kola içebileceğin deniz kenarında BELEDİYE nin ÇAY BAHÇESİ.

Senin yazman gereken başlık fethiye'ye gitmeyin değil. BİR YERE GİTMEDEN ÖNCE YETERİNCE ZAMAN ÖNCE HAZIRLIK ÖN ARAŞTIRMA YAPMAZSANIZ BENİM GİBİ KÖTÜ TATİL GEÇİRİRSİNİZ olmalıydı.

Bugüne kadar bütün kaldığım otelleri booking den güncel yorumlara bakarak seçtim ve bir tane dandik otele rastlamadım. Fethiye'de de şehre biraz uzak puanı yüksek yorumları güzel bir sürü otel var. Aracın varsa şehre uzak oteller fiyat olarak daha uygun olur, otopark sorunu da olmaz. Ama yeterince önceden rezervasyon yapmazsan geriye kalan dandik işletmeler arasından seçim yaparsın.

Plaj konusunda da Fethiye'nin plajları ile Bodrum'un plajlarını karşılaştırma kardeşim. Bodrum'da doğal kum plaj sayılıdır. Bodrum plajlarının çoğu belediyenin kum taşıması ile yapılıyor. Oteller önlerine salda gölünden çaldıkları beyaz kumları döküyorlar. İskelelerden deniz giriliyor mavi bayraklı plaj deniliyor. Ölüdeniz'de para verdiğin yer MİLLİ PARK o yüzden para verip giriyorsun. Milli Parkların sahillerinden bedava yararlanılır diye bir kanun maddesi daha bulsana? Fethiye'nin kumsalları doğaldır ve kendine hastır. Kargı'da parlak siyah kum vardır. Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi ve Kabak'ta açık renk doğal kum ile deniz turkuaza döner.

Bodrum'da bizim incimiz Fethiye'de bizim incimiz. Ama Bodrum propogandası yapacağım diye Fethiye'ye de çamur atma değerli kardeşim. Ben bu tatil beldelerine her gittiğimde Atatürk ve şehit olan binlerce mehmetçiği anarım. Yoksa buralara vize ile gider euroları bayılırdık.
Iyi forumlar konuyu başka yere çekmenin anlami yok fikrim değişmeyecek...