Dün Gaziantep Çetinkaya mağazasında 2 yaşındaki oğlumla birlikte oyuncak reyonuna girdik. Daha reyona girer girmez oglum bitane araba aldı eline baba bunu al diye gösterdi bana. Reyonda sadece ben ve oglum varız hiç kimse yok. Ki maskeliyiz ve sosyal mesafeye oldukça dikkat ediyorum.
Neyse gireli 1 dakika olmadan, reyon sorumlusu geldi, bana bakmadan söyledi ama benden başka kimse yok.
" Lütfen burayı boşaltalım, yığılma oluyor. Mağazanın en yoğun bölümü burası flan filan dedi.."
Tepem attı hayırdır ne yığılması dedim kimse yok burda dedim ne demek istiyorsun dedim.
- Ya hocam en çok burası ilgi çekiyor herkes buraya geliyor yığılma oluyor. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum en çok dokunulan ürünler bunlar flan dedi.
Bende eyvallah ama burda kimse yok, birşeye dokunmuyoruz bunu ne amaçla söylüyorsunz dedim.
- O da uyarıyorum bişey alacaksanız alın, almayacaksanız sizi şu reyondan alayım dedi.
Baktım olmayacak ağzının payını verdim. Müdüre şikayet ettim. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Sonra geldi ve reyonu çok dağıtıyorlar toplamak zor oluyor o yüzden söyledim dedi.
Bende bu reyon dağılıyorsa başka reyonda çalış dedim hiç bir müşteriye böyle davranmaya hakkın yok. O ürün oraya koyulmuşsa bakılacak ki beğenilip alınsın. Gıda değil ki bu bölüm.

Velhasıl özür bile dilemedi bizde ne varsa elimizde bıraktık çıktık. Ömrümde böyle bi rezalet görmedim. Başımdan geçen olayı paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar