soxiety_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Bu sabah her zaman ugramış oldugum yerel markete birkaç parça bir şey almak için girdim. Tam markete girdim sepet alıcam sagımda yerleri silen personel (erkek) oraya basma dedi. Nereye basayım dedim ? Geç diye cevap verdi. Şarkuteri reyonuna geçtim peynir alacaktım. Kurban bayramı oldugu için et çektirmeye gelenler vardı. Et çeken personele(erkek) peynir alacaktım dedim. (normal de o reyona bayan bir personel bakıyordu). Döndü beklersen alırsın dedi. Bıraktım sepeti çıktım marketten.

Bu gerginlik neden kardeşim ? Herkeste kıvılcım atsan yangın çıkarak potansiyel var. Zorla mı çalıştırıyorlar anlamıyorum ki.Müşterinin ne suçu var yani ?
Öyle başıma geldi yazayım dedim arkadaşlar. Günlük hayatta böyle şeylerle karşılaşanlar oluyordur muhakkak.
Maddi sıkıntılar. İnsanların refah seviyesinin düşüklüğü ile alakalıdır. Tabiki de karakter de büyük bir etken ama genel olarak insanların ekonomik sorunları, bu da şunu gösteriyor.
Yakın zamanda ülke ekonomisi daha da kötü olursa, zengin insanlar da mutlu olamayacak gibi, dışarı çıktığımızda insanların olumsuz yüz ifadeleri mutlu insanları da etkiliyor.Çoğu insan sevgi saygıdan uzak buda geneline yansıyor.

Örnek sizin bugün ki yaşadığınız olay,bugün dünyanın en mutlu insanı olsaydınız. O tavırlar sizinde mutluluğunuzu emecekti.Aslında söylenecek çok şey var ama uzatmaya gerek yok,..