Yazlık yerde oturduğum için fiyata olayını biliyorum hocam fakat benim kotuledigim fiyat performans olayi , 1 olur 2 olur 3 olur anlarım her defasında aynı sahne ile karşılaşınca insan ben salak miyim diye kendine sorar , maddi durumum sukur iyi , iyi olan esnafa sözüm yok sözüm ölüdeniz kıyısındaki işletmelere ve belediyenin herseyi basi boş bırakıp ben paramı alirim demesinde, hizmet 0 kalite 0 fiyatlar uçuk , bodruma hiç bir sey araştırmayıp gelsen bile qboyle kazık yeme ihtimalin yok , belediye özellikle büyük tabelaları bile kaldırdı önceden kocaman otopark yazıları vardı şimdi sadece kendi belediye işletmesinin olduğu otopark tabelaları var , bodrumun göbeğinde 2 tane belediye kafesi var denize sifir hatta bunların önünde sahil işletmesi de var diye biliyorum su 1 tl, sizin yerel yonetim sikinti bana kalırsa
Bende Bodrum'da yaşıyorum, neden bilmem başka bir yerin denizini hiç merak etmedim, ama farklı yerleri görmeyi sevmişimdir, mesela bende Fethiye'ye Yuvarlakçay'ı merak ettiğim için gittim, ailemle 2 gün kaldım, ne maddi ne manevi tek bir negatif olay yaşamadım. Hatta fiyatlar 2017 yılında bana çok komik bile gelmişti, R10 ailesi olarak her ilden şubemiz var, bir yerlere gitmeden önce konu açıp fikir alışverişi yapmak faydalı olabilir bir dahaki tatilinizde